Brandmandskostume til mænd

Brandmandskostumet til mænd er perfekt til Halloween. Den leveres med en bibbed, brun skjorte med broderede lapper og et par matchende bukser. Jakken har reflekterende striber og har en brystlomme. Hagesmækkene kan justeres, og overalls inkluderer et rødt bælte, der har et rødt spænde. En voksen mand i størrelse 42-46 kan bære et brandmand kostume. Jakken, bukserne og hatten er inkluderet. https://brandmand-kostume.dk/

Til Halloween kan mænd klæde sig ud som andre offentligt ansatte. De kan være brandmand, EMT eller politibetjent. Alle disse offentligt ansatte reagerer ofte på 911-opkald og ser godt ud i matchende tøj. Det samme gælder brandmænd, der kan bære brandmandshatte eller brandmandsstøvler. Mulighederne er uendelige! Du kan finde et kostume til din polterabend, og der er masser af muligheder.

Det kræver ikke meget at købe et kostume til en brandmand. Der er mange muligheder online. Dress Up America Fire Fighter Adult Dress er flerfarvet og leveres med en luksuriøs beklædningstaske. Du kan overveje Dreamgirl Men’s Smoking Hot Fireman kostume, hvis du leder efter et billigere brandmand kostume. Kostumet leveres med en rød ildhat samt en strikket tank-top, der har en brandvæsenets varmeoverførsel. Sørg for at læse emballagen omhyggeligt.